Termeni și condiții

Acești termeni și condiții ("Acord") stabilesc termenii și condițiile generale ale utilizării site-ului ("Website" sau "Serviciu") și a oricăror produse și servicii conexe (în mod colectiv, "Servicii"). Acest Acord este juridic obligatoriu între dumneavoastră ("Utilizator", "dumneavoastră" sau "al dumneavoastră") și (care activează sub numele de "NOBEA BEAUTY", "noi", "ne" sau "al nostru"). Dacă încheiați acest acord în numele unei afaceri sau altei entități legale, declarați că aveți autoritatea de a obliga această entitate la acest acord, caz în care termenii "Utilizator", "dumneavoastră" sau "al dumneavoastră" se referă la această entitate. Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau nu sunteți de acord cu termenii acestui acord, nu trebuie să acceptați acest acord și nu puteți accesa și utiliza Website-ul și Serviciile. Prin accesarea și utilizarea Website-ului și a Serviciilor, recunoașteți că ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți obligat de termenii acestui Acord. Recunoașteți că acest Acord este un contract între dumneavoastră și NOBEA BEAUTY, chiar dacă este electronic și nu este semnat fizic de dumneavoastră, și guvernează utilizarea dumneavoastră a Website-ului și a Serviciilor.

Link-uri către alte resurse

Deși Website-ul și Serviciile pot avea legături către alte resurse (cum ar fi site-uri web, aplicații mobile, etc.), nu implicăm, direct sau indirect, nicio aprobare, asociere, sponsorizare, susținere sau afiliere cu nicio resursă linkată, decât în cazul în care este specific menționat în acest document. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea și nu garantăm ofertele niciunei afaceri sau persoane sau conținutul resurselor lor. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru acțiunile, produsele, serviciile și conținutul altor terțe părți. Ar trebui să examinați cu atenție declarațiile legale și alte condiții de utilizare ale oricărei resurse la care accesați printr-un link pe Website. Linkarea către alte resurse externe se face pe propria răspundere.

Modificări și amendamente

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest Acord sau termenii săi referitori la Website și Servicii în orice moment, la discreția noastră. Atunci când o facem, vom actualiza data revizuirii în partea de jos a acestei pagini. De asemenea, vă putem furniza notificări în alte moduri, la discreția noastră, cum ar fi prin informațiile de contact pe care le-ați furnizat.

O versiune actualizată a acestui Acord va fi eficientă imediat după postarea Acordului revizuit, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Utilizarea continuă a Website-ului și a Serviciilor după data eficientă a Acordului revizuit (sau după orice altă acțiune specificată în acea perioadă) va constitui consimțământul dumneavoastră cu privire la acele modificări.

Acceptarea acestor termeni

Prin accesarea și utilizarea Website-ului și Serviciilor, sunteți de acord să fiți obligat de acest Acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestui Acord, nu aveți autorizația de a accesa sau utiliza Website-ul și Serviciile.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau reclamații cu privire la acest Acord, vă încurajăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos:

Email: contact@nobeabeauty.ro

Acest document a fost actualizat ultima dată la data de 29 mai 2023.

WhatsApp